Στήλες

Η ζωή στην κατάψυξη: Η πιο παγωμένη πόλη του κόσμου – Έχει δύο ολόκληρους μήνες νύχτα και οι θερμοκρασίες φτάνουν τους -55 βαθμούς Κελσίου!

Η ζωή στην κατάψυξη: Η πιο παγωμένη πόλη του κόσμου – Έχει δύο ολόκληρους μήνες νύχτα και οι θερμοκρασίες φτάνουν τους -55 βαθμούς Κελσίου!

Το Norilsk της Σιβηρίας βρίσκεται 250 μίλια βόρεια του πολικού κύκλου και η μέση ετήσια θερμοκρασία του είναι -10 βαθμοί Κελσίου!

Η πόλη εμφανίζει υψηλά ποσοστά κατάθλιψης, πράγμα απολύτως λογικό για ανθρώπους που ζουν 2 μήνες το χρόνο στο σκοτάδι!

Δείτε στο AthensMagazine.gr τις φωτογραφίες

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version