ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στην Ατλάντα ο Ταμπάκης (Pic)

Τη φανέλα της Ατλάντα Γιουνάιτεντ, θα φοράει ο Αλέξανδρος Ταμπάκης, όπως ανακοινώθηκε από τη διοίκηση του νεοσύστατου συλλόγου του ΜLS.

Στην Ατλάντα ο Ταμπάκης (Pic)

Ο πρώην νεαρός τερματοφύλακας του «τριφυλλιού», έγινε η πρώτη προσθήκη της νέας ομάδας στο MLS, καθώς ανακοινώθηκε να συνεχίσει την καριέρα του στις ΗΠΑ.

Ο 23χρονος τερματοφύλακας που έλυσε πριν από λίγες ημέρες τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό συμφώνησε σε όλα με την ομάδα να τον ανακοινώνει μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο twitter.

Εκεί φιλοξενούνται και δηλώσεις του ιδιοκτήτης της ομάδας, ο οποίος τόνισε πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενος, καθώς ο σύλλογος ξεκινά και επίσημα το «χτίσιμο» του ρόστερ.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.251 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Untitled

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...