ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μια ανάσα από τον Βιγιαφάνες!

Ο Παναθηναϊκός τα έχει βρει σε όλα με την Ιντεπετιέντε, ο Αργεντινός θέλει πολύ να φορέσει την πράσινη φανέλα και απομένει ραντεβού των ανθρώπων του "τριφυλλιού" με τον μάνατζέρ του, την Πέμπτη, για να ολοκληρωθεί το deal.

Μια ανάσα από τον Βιγιαφάνες!

Για την 8η του μεταγραφή που δεν είναι άλλη από αυτή του Λούκας Βιγιαφάνες κινείται ο Παναθηναϊκός, όπως έγινε γνωστό από χθες. Οι “πράσινοι” δεν είχαν διαρρεύσει το παραμικρό, καθώς ο Λεωνίδας Βόκολος έκανε τις κινήσεις του για τη συγκεκριμένη περίπτωση τις τελευταίες 15 μέρες. Ωστόσο, από το περιβάλλον του παίκτη βγήκε το θέμα, με τους ανθρώπους της ομάδας να τονίζουν ότι υπάρχουν επαφές, αλλά δεν θεωρείται κάτι κλεισμένο. Ο ίδιος, πάντως, με χθεσινές αποκλειστικές του δηλώσεις στο panathinaikos24.gr δεν ήθελε να αποκαλύψει κάτι και έκανε λόγο για τιμητικό ενδιαφέρον.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός τα έχει βρει σε όλα με την Ιντεπετιέντε, δίνοντας ένα ποσό κοντά στις 400.000 ευρώ, από τις 600 που ήθελαν οι Αργεντίνοι. Επίσης, ένα ποσό θα δοθεί και στον Παναιτωλικό για να σπάσει ο δανεισμός.

Από εκεί και πέρα, έχει γίνει κουβέντα με τον ίδιο τον Βιγιαφάνες, ο οποίος θέλει πολύ να φορέσει την πράσινη φανέλα. Ωστόσο, μέχρι να γίνουν τα τελικά ραντεβού και να επέλθει η συμφωνία, τίποτα δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.808 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για να ολοκληρωθεί το deal αναμένεται η άφιξη του μάνατζερ του ποδοσφαιριστή και οι υπογραφές από όλα τα μέρη, κάτι που αναμένεται να γίνει την Πέμπτη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.