ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σκορ πρόκρισης στο «καμίνι» της Λεωφόρου

Με στόχο την «καθαρή» νίκη για να τσεκάρει το «εισιτήριο» για τους «4» του Κυπέλλου, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ατρόμητο (17:15, OTESRPORT 3, panathinaikos24.gr), στην «καυτή» Λεωφόρο.

Σκορ πρόκρισης στο «καμίνι» της Λεωφόρου

O στόχος είναι ξεκάθαρος. Το Κύπελλο πρέπει να έρθει στη… Λεωφόρο. Για να συμβεί, όμως, αυτό, θα πρέπει πρώτα να ξεπεραστούν όλα τα αγωνιστικά «εμπόδια» και το πρώτο, «ακούει» στο όνομα, Ατρόμητος. Ο Παναθηναϊκός θέλει να νικήσει με σκορ ασφαλείας σήμερα στην «καυτή» Λεωφόρο την ομάδα του Περιστερίου, με σκοπό να αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης, ενόψει και της ρεβάνς στα δυτικά προάστια.

Ο Αντρέα Στραματσόνι είναι αποφασισμένος να παρατάξει την καλύτερη ενδεκάδα και να μη ρισκάρει. Ως γνωστόν, εκτός αποστολής λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο είναι ο Μάρκους Μπεργκ, ενώ μια δεύτερη αλλαγή στην αποστολή έχει να κάνει με την παρουσία του Κότσαρη αντί του Γιαννακόπουλου.

Στα της ενδεκάδας, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Στιλ, το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Κουτρουμπή, Τελάντερ, δεξιά θα είναι ο Μέστο και αριστερά ο Πράνιτς. Στο κέντρο θα αγωνιστούν οι Ζέκα, Αμπέντ (Εβαντζελίστα), Εσιέν και η επιθετική τριάδα θα αποτελείται από τους Πέτριτς, Κλωναρίδη (Καλτσάς) και Μπουμάλ.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.372 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαιτητής θα είναι ο Στυλιάρας, με βοηθούς τον Κωστάρα και την Κουρομπίλια. Τέταρτος θα είναι ο Συμεωνίδης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.