ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Δεν είναι κλεισμένος ο Βιγιαφάνες»

Η περίπτωση του Λούκας Βιγιαφάνες, εξετάζεται από τον Παναθηναϊκό, χωρίς όμως να υπάρχει συμφωνία, σε μία υπόθεση αρκετά μπλεγμένη.

«Δεν είναι κλεισμένος ο Βιγιαφάνες»

Οι φήμες που κυκλοφορούν από εχθές και αναφέρουν πως οι «πράσινοι» είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Βιγιαφάνες δεν φαίνεται να ισχύουν, καθώς υπάρχει ενδιαφέρον για τον παίκτη του Παναιτωλικού, αλλά καμία συμφωνία.

Όπως αναφέρουν από τον Παναθηναϊκό, η υπόθεση είναι αρκετά μπλεγμένη και ενώ απομένουν λίγες ημέρες ακόμα, μέχρι και τη λήξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

«Είναι κατανοητό ότι οι μεταγραφές πουλάνε αλλά με τον Βιγιαφάνες χάθηκε η μπάλα και προκύπτει μεγάλη βιασύνη που δεν συμβαδίζει με όσα συμβαίνουν. Λέμε λοιπόν ότι η περίπτωση του ποδοσφαιριστή είναι από αυτές που εξετάζει ο Παναθηναϊκός αλλά είμαστε ακόμα αρκετά μακριά για να μιλήσουμε για προφορική συμφωνία. Η υπόθεση είναι πολύ μπλεγμένη και οι μέρες είναι λίγες μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου», αναφέρουν χαρακτηριστικά από το «στρατόπεδο» του «τριφυλλιού».

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.404 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.