ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Απο την κερκίδα

Η πιο «γεμάτη» εξέδρα (Pics, Vid)

H «Θύρα 13» μπορεί να είναι άδεια σήμερα, αλλά η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, την έκανε να φαίνεται... γεμάτη κατά την είσοδο των δύο ομάδων.

Η πιο «γεμάτη» εξέδρα (Pics, Vid)

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπως σας ενημερώσαμε από χθες, ετοίμαζε διάφορες εκπλήξεις στην άδεια, λόγω αυθαίρετης απόφασης Κοντονή, «Θύρας 13». Πέρα από τα μπαλόνια που είχαν τοποθετηθεί πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, κατά την είσοδο των δύο ομάδων είχαν τοποθετηθεί βεγγαλικά, τα οποία εκτοξεύτηκαν κατά την είσοδο των ομάδων.

Όλο αυτό το σκηνικό συνοδεύτηκε με το σύνθημα των οπαδών του Παναθηναϊκού «Ποτέ δεν κλείνει η Θύρα 13» και με ανακοίνωση από τα μεγάφωνα υπέρ της στήριξης των «πράσινων» οργανωμένων.

Δείτε τις φωτογραφίες…

ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ (ÊÕÐÅËËÏ 2015-2016)
ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ (ÊÕÐÅËËÏ 2015-2016)
ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ (ÊÕÐÅËËÏ 2015-2016)
ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ (ÊÕÐÅËËÏ 2015-2016)

Παναθηναϊκός-Ατρόμητος είσοδος ομάδων Εικόνα από το γήπεδο της Λεωφόρου, κατά την είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο. https://panathinaikos24.gr/

Posted by Panathinaikos24.gr on Wednesday, January 27, 2016

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ