ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ένα «εμπόδιο» για Βιγιαφάνες

Ο Παναθηναϊκός είναι πάρα πολύ κοντά στην απόκτηση του Λούκας Βιγιαφάνες, καθώς απομένει ένα μόνο «εμπόδιο», αυτό της πρώτης ομάδας του παίκτη, CAI που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Αργεντινής.

Ένα «εμπόδιο» για Βιγιαφάνες

Οι «πράσινοι» έχουν συμφωνήσει με τον Παναιτωλικό για τη μεταγραφή του παίκτη, κάτι που επιβεβαίωσε και Φώτης Κωστούλας σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις, ενώ υπάρχει συμφωνία και με την Ιντεπεντιέντε, αλλά και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Απομένει όμως ένα «εμπόδιο» ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Βιγιαφάνες και αυτό είναι η πρώτη του ομάδα, που ονομάζεται CAI και αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Αργεντινής. Η CAI διατηρεί από το 2011, το 20% των δικαιωμάτων του παίκτη και έτσι πρέπει ο Παναθηναϊκός να έρθει σε συμφωνία μαζί της.

Από το «τριφύλλι» έχουν ξεκινήσει τις συζητήσεις με την CAI και όλα δείχνουν πως η οριστική συμφωνία δε θα αργήσει να έρθει, ώστε να οριστικοποιηθεί και η μετακίνηση του παίκτη στον Παναθηναϊκό, με τον Βιγιαφάνες να υπογράφει συμβόλαιο για 3.5 χρόνια.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 66.341 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το κόστος της μεταγραφής του παίκτη, αναμένεται να ξεπεράσει τις 500 χιλιάδες, χωρίς να υπολογίζονται οι απολαβές του ποδοσφαιριστή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...