ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Προκρίθηκε άνετα

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε άνετα 7-3 του Υδραϊκού εκτός έδρας και προκρίθηκε στο final four του Κυπέλλου Ελλάδας στο πόλο.

Προκρίθηκε άνετα

Το «τριφύλλι» με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Δερμιτζάκη και Πρίμορατς που σημείωσαν από δύο γκολ, εξασφάλισε την παρουσία του, στους ημιτελικούς του πόλο ανδρών.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε εξαρχής δυνατά στην αναμέτρηση και κατάφερε να πάρει τα ηνία στο ματς και με το τέλος του 1ου οκταλέπτου κατάφερε να προηγηθεί με 2-0. Το προβάδισμα αυτό έφερε και χαλάρωση με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι στη συνέχεια να μειώσουν, με το ματς στο ημίχρονο να είναι υπέρ του «τριφυλλιού» (2-3).

Οι «πράσινοι» όμως στο 3ο οκτάλεπτο με αντεπίθεση διαρκείας κατάφεραν να ελέγξουν το ρυθμό και να πάρουν και διαφορά δύο γκολ (3-5). Το προβάδισμα των δύο γκολ διατήρησαν μέχρι και τα μισά του 4ου οκταλέπτου, όταν με δύο τέρματα ακόμα, κατάφεραν το τελικό (3-7) και την πρόκριση για τη συνέχεια του θεσμού, που θα διεξαχθεί 4-5 Μαρτίου.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.295 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα οκτάλεπτα: 0-2, 2-1, 1-2, 0-2

Υδραϊκός:  Μπλάνης, Φώσκολος, Βλοντάκης.

Παναθηναϊκός:  Πρίμορατς (2), Δερμιτζάκης (2), Κόνγουει, Καρούντζος και Τοράκης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.