ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κίνδυνος για βαριά τιμωρία του Κουτρουμπή

Με βαριά καμπάνα μέχρι και τρεις αγωνιστικές απειλείται ο Γιώργος Κουτρουμπής για την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο για αγκωνιά στον Κεϊτά.

Κίνδυνος για βαριά τιμωρία του Κουτρουμπή

Ο Γιώργος Κουτρουμπής άφησε τον Παναθηναϊκό με παίκτη λιγότερο στην αναμέτρηση της Τετάρτης με τον Ατρόμητο, καθώς στο 88ο λεπτό δέχθηκε απευθείας την κόκκινη κάρτα για αγκωνιά στον ποδοσφαιριστή της ομάδας του Περιστερίου, Πολ Κεϊτά.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης κατέγραψε στο Φύλλο Αγώνα πως η κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού» ήταν για βίαιη απώθηση και όπως αναφέρει ο κανονισμός, υπάρχει ενδεχόμενο να τιμωρηθεί με ποινή μέχρι και τριών αγωνιστικών.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.