Ποδόσφαιρο

Ατομικό και θεραπεία ο Μπεργκ!

Ατομικό και θεραπεία ο Μπεργκ!

Ο Μάρκους Μπεργκ στην χθεσινή προπόνηση ακολούθησε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

Χωρίς νέα προβλήματα η πραγματοποιήθηκε η χθεσινή προπόνηση του Παναθηναϊκού. Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε γυμναστήριο και παιχνίδι σε μικρό χώρο.

Μπεργκ και Μαμούτε έκαναν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, ενώ απουσίασε ο τραυματίας Σάντσεθ. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά σήμερα στις 3 το μεσημέρι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version