ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Νέες Σχολές από την Κύπρο στο Δίκτυο του Παναθηναϊκού

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με 3 νέες σχολές ποδοσφαίρου στην Κύπρο, μεγαλώνοντας το δίκτυο σχολών ποδοσφαίρου της.

Νέες Σχολές από την Κύπρο στο Δίκτυο του Παναθηναϊκού

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Καλωσορίζουμε στο μεγάλο Δίκτυο των Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού, τρεις νέες Ακαδημίες από την Κύπρο και συγκεκριμένα από την Λεμεσό τον «Ποσειδώνα Γιόλου», από την Λάρνακα την «Ακαδημία Παπαχαραλάμπους» και από την Πάφο την ομώνυμη Σχολή Ποδοσφαίρου.

Στην Κύπρο, υπάρχουν πλέον 4 Σχολές Ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού -μαζί με την “Αναγέννηση Γερμασόγειας”- που απασχολούν περισσότερους από 200 αθλητές από 5 έως 15 ετών.

Με τα ιδανικά της παναθηναϊκής οικογένειας και τις αρχές του «ευ αγωνίζεσθαι», οι μικροί ποδοσφαιριστές θα ζήσουν μια πολύπλευρη διαπαιδαγώγηση με πλούσιες ποδοσφαιρικές και ψυχαγωγικές εμπειρίες. Η ΠΑΕ, η Ακαδημία μας και οι Σχολές Ποδοσφαίρου έχουν σχεδιάσει ένα μακροχρόνιο πλάνο ανάπτυξης του Δικτύου, μέσω της εκπαίδευσης του προσωπικού, της αθλητικής ψυχαγωγίας και της επιθεώρησης των εγκαταστάσεων των Σχολών.

Στη Μεγαλόνησο βρίσκεται ο Πρόεδρος των Σχολών Ποδοσφαίρου κ. Β. Κωνσταντίνου που μαζί με τον υπεύθυνο του Δικτύου μας στην Κύπρο κ. Τηλέμαχο Αθανασίου θα επισκεφτούν τις Σχολές μας, ξεκινώντας σήμερα από την «Ακαδημία Παπαχαραλάμπους».

Στον Σύλλογο που πρώτος ίδρυσε ακαδημίες ποδοσφαίρου και μεγάλωσε γενιές σπουδαίων ανθρώπων και αθλητών, καλωσορίζουμε τα νέα φυτώρια και ευχόμαστε καλή αρχή σε όλα τα παιδιά.

Για πληροφορίες εγγραφής: κ. Τηλέμαχος Αθανασίου +357 99124919 και στο Facebook των Σχολών.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ