ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Φουλάρει για Χέινς! (vids)

Ο Παναθηναϊκός κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κάνει δικό του τον Αμερικανό γκαρντ της Σάσαρι, Μαρκίζ Χέινς! Απόλυτη επιβεβαίωση του panathinaikos24.gr που σας είχε αποκαλύψει το όνομα από τον Δεκέμβριο!

Φουλάρει για Χέινς! (vids)

Ο Μαρκίς Χέινς είναι ο εκλεκτός για τη θέση των γκαρντ στον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» να κάνουν προσπάθεια, προκειμένου να αποκτήσουν τον Αμερικανο που πραγματοποιεί σπουδαία σεζόν με τη Σάσαρι. Ο ύψους 1,91 παίκτης, με γεωργιανό διαβατήριο, είναι στο στόχαστρο του «εξάστερου» και οι επαφές είναι προχωρημένες, με τις πιθανότητες να γίνει η μεταγραφή, πολλές.

Το «τριφύλλι» είχε ενδιαφερθεί πριν από περίπου ένα μήνα, όπως σας είχε αποκαλύψει το panathinaikos24.gr και η Ρούλα Στεφανάκη και το τελευταίο διάστημα οι άνθρωποι της ομάδας έκαναν προσπάθειες για να σπάσουν το συμβόλαιό του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το τελευταίο διάστημα μπήκαν δυναμικά για την απόκτησή του και η συμφωνία είναι κοντά! Στην Σάσσαριμ στο πρωτάθλημα φέτος ο Χέινς, είχε 13.6 πόντους και 4.4 ασίστ. Στην Ευρωλίγκα και στην πρώτη φάση, όπου συμμετείχε, ο Χέινς είχε 13 πόντους ανά ματς με 41.7% στα τρίποντα. Στο Eurocup, όπου παίζει τώρα η Σάσσαρι, σημείωσε 15 πόντους ανά ματς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...