ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Με Βιγιαφάνες για τελευταία φορά

Με τον Λούκα Βιγιαφάνες για τελευταία φορά στη σύνθεσή του, θα αντιμετωπίσει την Καλλονή ο Παναιτωλικός.

Με Βιγιαφάνες για τελευταία φορά

Ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει με τον 25χρονο ποδοσφαιριστή, ωστόσο εκείνος μετά από αίτημα της διοίκησης της ομάδας του Αγρινίου, θα παραταχθεί για τελευταία φορά με την «κίτρινη» φανέλα στο ματς με την Καλλονή.

Οι «πράσινοι» έκαναν δεχτό το αίτημα και ο Λούκα Βιγιαφάνες, είναι στην αποστολή που ανακοίνωση ο προπονητής του Παναιτωλικού Γιάννης Ματζουράκης για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Καλλονή και θ’ αγωνιστεί για τελευταία φορά μπροστά στο κοινό της ομάδας του Αγρινίου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.