ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Women In Green

Η Άμπιγκεϊλ έφτασε 3 εκατ. followers και το γιορτάζει γυμνή! (pics)

H Ιρλανδογερμανικής καταγωγής σεξόβομβα δεν άφησε τίποτα στην φαντασία

Η Άμπιγκεϊλ έφτασε 3 εκατ. followers και το γιορτάζει γυμνή! (pics)

Το καλύτερο δώρο στους ακόλουθους της στο instagram φρόντισε να κάνει η Άμπιγκεϊλ Ράτσφορντ.

H 23χρονη Ιρλανδογερμανικής καταγωγής σεξοβόμβα ξέρει πώς να ευχαριστεί τους followers της οι οποίοι ξεπέρασαν τα 3 εκατομμύρια και ανέβασε μια  γυμνή της φωτογραφία για να γιορτάσει το νέο της ρεκόρ.

Αν και κορίτσι από καλή καθολική οικογένεια της Πενσιλβάνια, με τα έξι αδέλφια και τον πατέρα εισαγγελέα, δεν δίστασε να αφήσει πίσω της την συντηρητική ζωή να μετακομίσει στο Λος Άντζελες και να αρχίσει να χαρίζει στιγμές απείρου κάλλους στο ανδρικό κοινό.

Η αρχή είχε γίνει με το βίντεο της που την δείχνει να κουμπώνει με το ζόρι το σουτιέν της και να χοροπηδάει σε slow motion που μέσα σε χρόνο dt κέρδισε τους πρώτους 500.000 followers της. Πλέον το 23χρονο «κουνέλακι» του Playboy, χάρις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει καταφέρει να βγάζει περίπου 3 εκατ. ευρω τον χρόνο και να λανσάρει και την δική της σειρά ρούχων

Αφού έγινε η αρχή η Άμπιγκεϊλ πήρε φόρα και το ΤΙΚΙ ΤΑΚΑ την αποθεώνει γι αυτό….

Πηγή: sportit

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ