Ας πει κάποιος στην Κυβέρνηση και την Αστυνομία ότι με τον κόσμο του Παναθηναϊκού δεν τα έβαλε κανείς. Ή, μάλλον, για να ακριβολογώ. Πολλοί τα έβαλαν, κανένας, όμως, δεν κατάφερε να τον νικήσει. Αντιθέτως, έχασε και έχασε πανηγυρικά. Κάνοντας θόρυβο. Αν το θέλουν έτσι, λοιπόν, ας είναι…

Από κανένα «λουκέτο», από καμία προσαγωγή, όπως αυτές μετά το ματς με τον Ατρόμητο, άνευ λόγου και αιτίας και από κανένα κλίμα τρομοκρατίας δεν πρόκειται να μασήσει ούτε η Θύρα 13, ούτε οι υπόλοιποι φίλαθλοι με το πράσινο κασκόλ. Κάποτε, προσπάθησαν αρκετοί να μας κάνουν στην άκρη. Αλλοι με ξεκάθαρο πόλεμο, άλλοι με τρόπο ύπουλο. Η κατάληξη ήταν για όλους ίδια. Εμείς νικητές, αυτοί στην εξαφάνιση. Όχι αμέσως. Αργά και βασανιστικά. Για να καταλήξουν και να μουντζώνουν τον εαυτό τους που τα έβαλαν μαζί μας.

Ανοίξατε πόλεμο, τον οποίο δεν μπορείτε να ακολουθήσετε και θα το θυμηθείτε στη συνέχεια. Απειλές, λουκέτα, προσαγωγές, τρομοκρατία και «αστυνομοκρατία», είναι τα δικά σας όπλα. Οπλα φτηνά, όπλα που δεν θα αντέξουν. Γιατί τα δικά μας, το πάθος μας για τον Παναθηναϊκό και τα ιδεώδη του, η Παναθηναϊκή μας αξιοπρέπεια, η καθημερινή μας κινητοποίηση και η φωνή μας κόντρα στο κατεστημένο, είναι αυτά που θα νικήσουν και το γνωρίζετε. Γι’ αυτό και βρίσκεστε σε πανικό, με σπασμωδικές κινήσεις όπως η προχθεσινή.

Ακόμη δεν έχετε δει τίποτα…

Ο Ψυχίατρος

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS