ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Απο την κερκίδα

Διέκοψαν την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Χίου οπαδοί του Παναθηναϊκού (vids)

Οπαδοί του Παναθηναϊκού, πραγματοποίησαν πορεία και διέκοψαν την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Χίου, με συνθήματα κατά της κυβέρνησης και του Σταύρου Κοντονή.

Διέκοψαν την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Χίου οπαδοί του Παναθηναϊκού (vids)

Οι κινητοποιήσεις των οπαδών του Παναθηναϊκού, για την απόφαση του Σταύρου Κοντονή, συνεχίζονται σε όλη την Ελλάδα και τελευταίο παράδειγμα είναι η Χίος.

Εκεί, φίλοι του «τριφυλλιού» ξεκίνησαν πορεία διαμαρτυρίας που έφτασε μέχρι την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για τα «κόκκινα δάνεια», ενώ όπως αναφέρουν ρεπορτάζ του νησιού, υπήρξε και μικροένταση όταν κάποια από τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, αρνήθηκαν την πρόσβαση σε οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Τελικά επικράτησε η ψυχραιμία, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέα Μιχαηλίδη να βγαίνει από την αίθουσα και να παραλαμβάνει επιστολή διαμαρτυρίας, την οποία και υποσχέθηκε πως θα δώσει, στον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ