ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κουτλουάι: «Μπορεί να παίξει άλλα δύο χρόνια ο Διαμαντίδης»

Ο Ιμπραήμ Κουτλουάι, που επέστρεψε στο ΟΑΚΑ ως μάνατζερ της Νταρουσάφακα, αποθέωσε τον Δημήτρη Διαμαντίδη και μίλησε για τα συναισθήματα που έχει για τον Παναθηναϊκό.

Κουτλουάι: «Μπορεί να παίξει άλλα δύο χρόνια ο Διαμαντίδης»

Λίγα λεπτά πριν την έναρξη της αναμέτρησης του ΟΑΚΑ, ο «Ίμπο» αποθέωσε τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, με τον οποίο υπήρξε άλλωστε και συμπαίκτης και εξέφρασε τη χαρά του για το γεγονός πως ανήκει στην οικογένεια του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της Nova:

«Αγαπάω τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Είναι τιμή για εμένα να είμαι εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Πιο πολύ θυμάμαι το πιο απίστευτο παιχνίδι για εμάς, τον τελικό της Euroleague στην Μπολόνια.

Θα είναι δύσκολο το αποψινό παιχνίδι. Και ο Παναθηναϊκός και η Νταρουσάφακα δεν ξεκίνησαν καλά φέτος. Δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα. Εύχομαι να δούμε ένα καλό παιχνίδι και από τους δύο. Δεν βλέπω τον Παναθηναϊκό ως αντίπαλο. Θα ευχόμουν αν γινόταν να έχουμε ένα ισόπαλο παιχνίδι! Θέλω να κερδίσει ο καλύτερος»,είπε αρχικά και πρόσθεσε:

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 44.910 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Ο Διαμαντίδης είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη. Έπαιξα μαζί του για 6 μήνες. Ξέρω ότι είναι εξαιρετικός τύπος. Του εύχομαι καλή τύχη. Πιστεύω ότι μπορεί να παίξει τουλάχιστον δύο χρόνια ακόμα. Αλλά είναι δική του απόφαση. Είχε μια μεγάλη καριέρα. 

Δεν θέλω να συγκρίνω τον εαυτό μου με άλλους. Το μπάσκετ βελτιώνεται κάθε χρόνο. Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες που μπορούν να σκοράρουν. Τώρα το παιχνίδι έχει αλλάξει, αλλά και πάλι υπάρχουν εξαιρετικοί παίκτες».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...