ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Βράβευση και αποθέωση για Κουτλουάι (pics)

Ο Ιμπραήμ Κουτλουάι, βραβεύτηκε από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός και ο ίδιος ευχαρίστησε μιλώντας ελληνικά.

Βράβευση και αποθέωση για Κουτλουάι (pics)

Ο «Ίμπο», βραβεύτηκε μέσα σε αποθέωση από τον κόσμο, λίγο πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Νταρουσάφακα.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε στο κέντρο του γηπέδου μαζί με τον Κουτλουάι και του έδωσε την τιμητική πλακέτα, με τον Τούρκο να ευχαριστεί, μιλώντας στα ελληνικά.

215712

«Ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνετε. Είναι πολύ μεγάλη. Σας ευχαριστώ πολύ. Σας έχω πάντα μέσα στην καρδιά μου», είπε χαρακτηριστικά ο Κουτλουάι και καταχειροκροτήθηκε από τους περίπου εννέα χιλιάδες, που βρέθηκαν στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 17.705 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÍÔÁÑÏÕÓÁÖÁÊÁ(ÅÕÑÙËÉÃÊÁ 2015-2016)

Παράλληλα, ο παλαίμαχος άσος, πήρε και μία φανέλα με το νούμερο 12 από τους Αλβέρτη, Σιούτη, Τσαρτσαρή και Καλαϊτζή, με τις υπογραφές των πρώην συμπαικτών του, αλλά και ολόκληρης της τωρινής ομάδας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.