ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Απο την κερκίδα

«Ντου» οπαδών στο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης (Pic, Vid)

Τις κινητοποιήσεις εναντίον της κυβέρνησης συνεχίζουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ανά την Ελλάδα, που βρέθηκαν αυτή τη φορά στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη.

«Ντου» οπαδών στο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης (Pic, Vid)

Μετά την πορεία κάτω από το σπίτι του πρωθυπουργού, αλλά και το «ντου» σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Χίου, σειρά είχε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στα γραφεία της Θεσσαλονίκης, που είναι και τα δεύτερα μεγαλύτερα στη χώρα.

Οπαδοί του «τριφυλλιού» από το «Green North Club», μπήκαν μέσα στο χώρο και διέκοψαν τη συνεδρίαση, δίνοντας συνέχεια στις αντιδράσεις τους για το κλείσιμο της «Θύρας 13», μετά από την απόφαση του Σταύρου Κοντονή.

12625639_10153873154343050_472418924_n

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ