ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μάλαμα: «Είμαστε 100% έτοιμοι για να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών»

Για την εντός έδρας αναμέτρηση της ομάδας μπάσκετ γυναικών του «τριφυλλιού» κόντρα στον Αθηναϊκό στο «Π. Γιαννακόπουλος», αναφέρθηκε η Μαργαρίτα Μάλαμα.

Μάλαμα: «Είμαστε 100% έτοιμοι για να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών»

Η Μάλαμα αναλαμβάνει πρώτη προπονήτρια στην ομάδα του «τριφυλλιού», μετά και τη λύση της συνεργασίας με τον Πέτρο Πρέκα και όπως δήλωσε, η ομάδα έχει προετοιμαστεί 100%, ώστε να φανεί αντάξια των προσδοκιών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Στην αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό, σταθήκαμε μόνο για ένα ημίχρονο και από κει και μετά ο Ολυμπιακός πήρε μεγάλη διαφορά και έκρινε το αποτέλεσμα. Για όλους του λόγους που συνέβη αυτό, είτε για λόγους κούρασης είτε για λόγους ειδικών συνθηκών, ο κόουτς (σ.σ. Πέτρος Πρέκας) πήρε την απόφαση μετά απ’ όσα συνέβησαν να μη συνεχίσει με την ομάδα.

Ήταν ένα σοκ για την ομάδα αλλά και για τη διοίκηση, που δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα και στήριζε πάντα το προπονητικό τιμ. Από κει και πέρα που όλα αυτά συνέβησαν, έπρεπε να συνεχίσουμε και πρέπει να συνεχίσουμε για να δούμε τι θα κάνουμε από δω και πέρα.

Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν!
Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν! 25.588 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έπεσε σε μένα το βάρος να προετοιμάσω την ομάδα για το επόμενο ματς με τον Αθηναϊκό και θέλησε να δουλέψουμε πάνω στα πράγματα που κάναμε ως τώρα στη χρονιά. Έχουμε δουλέψει σε τακτική, έχουμε διαβάσει τον αντίπαλο και είμαστε 100% έτοιμοι για να τον αντιμετωπίσουμε».

Για τους στόχους της ομάδας σύμφωνα με το πώς έχει διαμορφωθεί τώρα η κατάσταση: «Εννοείται πως ο Παναθηναϊκός κοιτάει πάντα τους τίτλους, αλλά εκτός απ’ αυτό πρέπει να κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, ώστε να γίνουμε καλύτεροι και να φτάσουμε σε υψηλά στάνταρ απόδοσης».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...