ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Κυριακοπούλου: «Ν’ ανακτήσουμε την ψυχολογία μας»

Στην ψυχολογία που πρέπει ν’ ανακτήσει η ομάδα για να έρθει η νίκη κόντρα στον Αθηναϊκό, αναφέρθηκε η Σοφία Κυριακοπούλου.

Κυριακοπούλου: «Ν’ ανακτήσουμε την ψυχολογία μας»

Η έμπειρη φόργουορντ του «τριφυλλιού», αναφέρθηκε στα δυσάρεστα γεγονότα της περασμένης εβδομάδας και τόνισε πως θα δώσουν το καλύτερο δυνατό για να ικανοποιήσουν τους φιλάθλους, αλλά πολύ περισσότερο τον ίδιο τους τον εαυτό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για εμάς. Συνέβησαν πολλά γεγονότα που μας έβγαλαν εκτός κανονικής ροής με πρώτο και κυριότερο η παραίτηση του προπονητή μας. Έπρεπε να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα, να ξεχάσουμε τι έχει συμβεί το προηγούμενο διάστημα και να συγκεντρωθούμε στον επόμενο στόχο μας που είναι η νίκη κόντρα στον Αθηναϊκό».

Τι πρέπει ν’ αλλάξει ώστε να έρθει η εντός έδρας νίκη: «Η ψυχολογία είναι πολύ σημαντική λέξη και πρέπει να την ανακτήσουμε, αλλά εμείς θέλουμε να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά, να ξεχάσουμε ότι συνέβη την περασμένη εβδομάδα γιατί ήταν δυσάρεστο για όλη την ομάδα. Θα προσπαθήσουμε με το ανοιχτό γήπεδο μας ξανά με κόσμο μετά από πολύ καιρό και θα δώσουμε πιστεύω το καλύτερο του εαυτού μας για να ικανοποιήσουμε τους φιλάθλους μας, αλλά κυρίως τους εαυτούς μας, γιατί το έχουμε ανάγκη».

Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς
Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς 120 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τους στόχους της ομάδας από δω και στο εξής: «Στο πρωτάθλημα έχουν δυσκολέψει πάρα πολύ τα πράγματα. Το γεγονός αυτό όμως, δεν μπορεί να μας αφαιρεί το δικαίωμα στο όνειρο και πάντα θα παλεύουμε για το καλύτερο δυνατό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.