ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Λοράντος: «Θα βελτιωνόμαστε συνεχώς»

Ο Τέο Λοράντος σε δηλώσεις του τόνισε ότι η ομάδα του θα βελτιώνεται παιχνίδι με παιχνίδι.

Λοράντος: «Θα βελτιωνόμαστε συνεχώς»

Ο Τέο Λοράντος, σε δηλώσεις του στο Panathinaikos1908.gr, αναφέρθηκε τόσο στην σημερινή αναμέτρηση όσο και στο final 4 του Κυπέλλου.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ξεκινάει και πάλι το πρωτάθλημα και χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τον αντίπαλο, είναι ένα παιχνίδι το οποίο θα μας βοηθήσει ώστε να είμαστε σε ετοιμότητα και για τα επόμενα. Θεωρώ ότι αγώνα με τον αγώνα η ομάδα θα βελτιώνεται και θα βρίσκει τον ρυθμό της. Είναι θετικό το γεγονός ότι παίζουμε μέσα σε 48 ώρες από το προηγούμενο παιχνίδι, διότι αυτό μας βάζει αυτομάτως σε διαδικασία πλέϊ οφ ή Final 4 Κυπέλλου, όπου καλούμαστε να ανταποκριθούμε σε διαδοχικές αναμετρήσεις και να παραμένουμε συγκεντρωμένοι στους στόχους μας.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.