ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αποθεώθηκε στο αντίο του ο Βιγιαφάνες (Pics, Vid)

Ο Αργεντίνος άσος που συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τη φανέλα του Παναιτωλικού και αποθεώθηκε από τον όλο το γήπεδο στην αλλαγή του.

Αποθεώθηκε στο αντίο του ο Βιγιαφάνες (Pics, Vid)

Ο Λούκα Βιγιαφάνες αγωνίστηκε για τελευταία φορά με την «κίτρινη» φανέλα του Παναιτωλικού στην αναμέτρηση με αντίπαλο την Καλλονή και όταν αντικαταστάθηκε, όλος ο κόσμος του επιφύλαξε ένα «Stading ovation», φωνάζοντας και ρυθμικά το όνομά του, αφού ο ποδοσφαιριστής αγαπήθηκε όσο λίγοι στο Αγρίνιο και πρόσφερε τα μέγιστα στην ομάδα.

Λούκας_Βιγιαφάνες-panathinaikos24
Λούκας_Βιγιαφάνες-panathinaikos24

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...