ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποτελέσματα αγώνων 2015-2016

Άνετο πέρασμα…

Πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ (9-5) ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Παλαιού Φαλήρου και εδραιώθηκε στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα για την Α1 πόλο.

Άνετο πέρασμα…

Οι «πράσινοι» μπήκαν εξ αρχής δυνατά στην αναμέτρηση και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πρίμορατς που σημείωσε τρία τέρματα, κατάφερε να «πνίξει» το Παλαιό Φάληρο.

Το συγκρότημα του Τεό Λοράντου, είχε πλουραλισμό στην επίθεση και σε συνδυασμό με την καταπληκτική άμυνα, κατάφερε να κάνει τυπική διαδικασία το ματς, από το 2ο οκτάλεπτο, όταν και προηγήθηκε (5-1).

Πολο-panathinaikos24

Στην επανάληψη, οι «πράσινοι» αν και έβρισκαν το δρόμο προς τα δίχτυα, χαλάρωσαν και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, οι αθλητές του Παλαιού Φαλήρου ν’ αντιδράσουν, αλλά να μην τα καταφέρνουν με το (9-5) να μένει μέχρι το τέλος και τον Παναθηναϊκό να επικρατεί άνετα, σκαρφαλώνοντας στην πρώτη 4άδα του πρωταθλήματος.

Πολο-panathinaikos24

Τα οκτάλεπτα: 3-0, 2-1, 3-2, 1-2.

Παναθηναϊκός (Τεό Λοράντος): Πρίμορατς (3), Καρούντζος, Κόνγουεϊ, Αφρουδάκης, Καλογεράκος, Βιτέλας, Δερμιτζάκης Δ.

Παλαιό Φάληρο (Νίκος Μαμούρης): Γαρδίκας, Ξενάκης, Χαριτάκης, Θεοδωρόπουλος, Πέττας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ