ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Λύμουρα: «Θα τα δώσουμε όλα»

Η Λολίτα Λύμουρα, μιλάει στο Panathinaikos24.gr για τη νίκη επί του Αθηναϊκού, τον τραυματισμένο της αστράγαλο και τη «μάχη» του τίτλου, ενώ αναφέρεται και στον Πέτρο Πρέκα.

Λύμουρα: «Θα τα δώσουμε όλα»

Η άσος του «τριφυλλιού», που αποχώρησε με πρόβλημα στον αστράγαλο κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Αθηναϊκό, σχολιάζει στο Panathinaikos24.gr, την δύσκολη εβδομάδα μετά την ήττα στο ντέρμπι, την απόφαση του Πέτρου Πρέκα να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία, ενώ αποθεώνει τον κόσμο του Παναθηναϊκού, για τη συνεχή στήριξη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Panathinaikos24.gr:

Για τον τραυματισμό της στον αστράγαλο;

«Ακόμα δεν ξέρω. Θα δούμε αύριο, είναι το χτυπημένο μου πόδι αλλά όλα καλά. Αυτό που μετράει είναι η νίκη και με εμένα θα δούμε από Δευτέρα. Δεν πρόκειται να λείψω πάντως, θα είμαι έτοιμη».

Περάσατε μία δύσκολη εβδομάδα, μετά και την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι. Με καλή εμφάνιση όμως και τη στήριξη των οπαδών πήρατε σήμερα τη νίκη.

«Όλη αυτή η εβδομάδα ήταν πολύ δύσκολη για εμάς, καθώς προερχόμαστε από μία κακή εμφάνιση και ήττα στο ντέρμπι, ενώ είχαμε και την παραίτηση του προπονητή μας. Μας έλειψε πάρα πολύ, αλλά βέβαια είναι σεβαστή η απόφαση του.

“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου!
“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου! 1.185 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από εκεί και πέρα, εμείς δουλέψαμε με την κυρία Μάλαμα, τα δώσαμε όλα και πήραμε το αποτέλεσμα. Για τον κόσμο δεν μπορώ να πω μία λέξη, είναι απίστευτο πως μετά από κακές εμφανίσεις και βαριές ήττες είναι κοντά μας και μας στηρίζει». 

Για το πρωτάθλημα; «Συνεχίζουμε να παλεύουμε. Ξέρουμε πως τα πράγματα σε ότι αφορά τον τίτλο είναι δύσκολα πλέον, αλλά θα τα δώσουμε όλα. Έχουμε όμως πολύ δρόμο ακόμα, ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς στη Θεσσαλονίκη με τον ΠΑΟΚ. Συνεχίζουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.