ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Μεγάλη ιστορία και δυναμική ο Παναθηναϊκός»

Τις πρώτες του δηλώσεις στην ιστοσελίδα της «πράσινης» ΚΑΕ, πραγματοποίησε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Μαρκίζ Χέινς.

«Μεγάλη ιστορία και δυναμική ο Παναθηναϊκός»

Ο Αμερικανός γκαρντ θ’ αγωνιστεί για τελευταία φορά με τη Σάσαρι την Κυριακή (31/01) και ακολούθως θα έρθει στην Ελλάδα ώστε να ενταχθεί στις προπονήσεις της ομάδας, μίλησε για την πραγματοποίηση της μεταγραφής του στους «πράσινους» και επεσήμανε την ικανοποίησή του για την υλοποίηση αυτής, καθώς γνωρίζει πάρα πολύ καλά που έρχεται, αφού ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλη ιστορία και δυναμική στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το γεγονός ότι θα αγωνιστώ στον Παναθηναϊκό και θα δώσω ό,τι έχω μέσα μου προκειμένου να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της. Γνωρίζω πολύ καλά που έρχομαι. Από την πρώτη μέρα που βρέθηκα στην Ευρώπη έμαθα τι σημαίνει Παναθηναϊκός και ξέρω καλά την ιστορία του και τη δυναμική του.

Επιστρέφω στην Ευρωλίγκα κι αυτό με ενθουσιάζει καθώς θα αγωνιστώ σε μια ομάδα τεράστιου μεγέθους και στο υψηλότερο επίπεδο. Θα δώσω τα πάντα προκειμένου να πετύχει ο Παναθηναϊκός τους στόχους του. Δε χρειάζεται να πηγαίνουμε μακριά τη σκέψη μας: Αυτή τη στιγμή θέλουμε να προκριθούμε στα πλέι οφ, πρέπει να παλέψουμε και θα παλέψω κι εγώ μαζί με τους συμπαίκτες μου. Πιστεύω στον εαυτό μου…

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.460 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στον Παναθηναϊκό θα δώσω εμπειρία, ενέργεια, τη θέληση να κάνω καλύτερους τους συμπαίκτες μου, την επιθυμία μου να κάνω ό,τι ζητήσει ο προπονητής μου και την προθυμία μου να παίξω άμυνα. Μπορώ να προσφέρω πολλά, άλλωστε είχα μεγάλο ρόλο στη Σάσαρι και πιστεύω στον εαυτό μου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.