ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπουμάλ: «Να φτάσω όσο πιο ψηλά μπορώ με τον Παναθηναϊκό»

Χαρούμενος που βρίσκεται στο «τριφύλλι», είναι ο Ολιβιέ Μπουμάλ, ο οποίος θέλει να φτάσει πολύ ψηλά με τον Παναθηναϊκό.

Μπουμάλ: «Να φτάσω όσο πιο ψηλά μπορώ με τον Παναθηναϊκό»

Για τη μέχρι τώρα εμπειρία του στο «τριφύλλι» την αναμέτρηση με τον Πλατανιά, αλλά τους στόχους που θέλει να κατακτήσει με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, αναφέρθηκε ο Ολιβιέ Μπουμάλ, μιλώντας στη Nova.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Nova:

Πρώτο παιχνίδι στην Λεωφόρο με κόσμο κόντρα στον Ατρόμητο αλλά δεν καταφέρατε να πάρετε τη νίκη; «Όλοι οι παίκτες, όλο το τεχνικό τιμ θέλαμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι γιατί ήταν το πρώτο μετά από τέσσερα παιχνίδια χωρίς κόσμο. Ήταν ένα δύσκολο ματς όμως γιατί το Κύπελλο δεν είναι σαν το πρωτάθλημα. Οι ομάδες μάχονται για να πάνε στο τελικό. Οι περισσότεροι παίκτες ήταν λίγο κουρασμένοι από το ματς με τον Λεβαδειακό, προσπαθήσαμε τα δώσαμε όλα, δεν τα καταφέραμε και θα πρέπει να πάμε στο Περιστέρι για να πάρουμε την πρόκριση».

Η θύρα 13 ήταν κλειστή στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Σου φάνηκε περίεργο να υπάρχει κόσμος σε όλο το γήπεδο και μια θύρα μόνο να είναι κλειστή; «Ξέρετε ήταν η πρώτη φορά που έπαιξα στην Λεωφόρο με κόσμο, οπότε δεν ξέρω την ατμόσφαιρα με όλο το γήπεδο γεμάτο. Αλλά σίγουρα χρειαζόμαστε στο πλευρό μας όλους τους οπαδούς μας, είναι σημαντικοί για εμάς. Μας δίνουν δύναμη, μας δίνουν κίνητρο και όλοι οι παίκτες θέλουμε να παίζουμε καλά και να παίρνουμε θετικά αποτελέσματα για τον κόσμο μας και τον προπονητή μας ώστε όλοι να είναι χαρούμενοι».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.155 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ομάδα μετράει τρία ματς στην Λεωφόρο χωρίς νίκη και χωρίς γκολ, αγωνίζεσαι στην επίθεση, σίγουρα δημιουργείται ευκαιρίες αλλά δεν τις κάνετε γκολ. Υπάρχει πρόβλημα στην τελική προσπάθεια; «Δεν το νομίζω. Θεωρώ ότι κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Για παράδειγμα στο ματς με τον Πανιώνιο, κυριαρχήσαμε στο ματς από την αρχή έως το τέλος. Είχαμε καλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε αλλά δεν σκοράραμε. Στο ματς με τον Ατρόμητο ήταν διαφορετικά γιατί θεωρώ ότι μπορούσαμε να δώσουμε περισσότερα. Αλλά όπως σας είπα και πριν μετά το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό δεν νομίζω ότι κάναμε καλή αποκατάσταση αλλά τα δώσαμε όλα. Πιστεύω ότι στο επόμενο παιχνίδι στην Λεωφόρο θα κερδίσουμε».

Το επόμενο παιχνίδι είναι εκτός έδρας με τον Πλατανιά. Τι περιμένεις απ’ αυτό το ματς; «Πρώτα απ’ όλα κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Ο Πλατανιάς είναι μια δυνατή ομάδα. Το είδαμε στο ματς με τον Ολυμπιακό και την ισοπαλία που πήρε. Η πρώτη ομάδα στην λίγκα που παίρνει ισοπαλία από τον Ολυμπιακό. Θα πάμε εκεί για να πάρουμε αποτέλεσμα γιατί είμαστε μια μεγάλη ομάδα και γιατί πρέπει να πάρουμε το αποτέλεσμα σε όλα τα παιχνίδια. Θα τα δώσουμε όλα, έχουμε προετοιμάσει το ματς, έχουμε κάνει καλή αποκατάσταση και θα πάμε εκεί για να πάρουμε τη νίκη».

Έκανες το βήμα που ήθελες στην καριέρα σου, ήρθες στον Παναθηναϊκό, και από την πρώτη στιγμή είσαι στην ενδεκάδα, αυτό σίγουρα σε κάνει να νιώθεις την εμπιστοσύνη από τον προπονητή σου. Πως είναι η πρώτη σου περίοδος ως παίκτης του Παναθηναϊκού; «Όλα ήταν καλά, υπέροχα. Όλοι όταν ήρθα εδώ ήταν χαρούμενοι με την παρουσία μου. Το τεχνικό τιμ, οι άνθρωποι της ομάδας ο πρόεδρος, ο κ. Βόκολος, ο Φύσσας πιστεύουν σε μένα και για αυτό ήταν εύκολο. Έκανα το πρώτο κομμάτι στον Πανιώνιο, ήμουν καλός, και συνεχίζω με τον ίδιο τρόπο την δουλειά μου και στον Παναθηναϊκό. Δεν έχω άγχος, καμία πίεση στο μυαλό μου. Απλά θέλω να παίζω ποδόσφαιρο, να το απολαμβάνω. Να είμαι σοβαρός στην προπόνηση μου και να βελτιώνομαι κάθε μέρα. Να μαθαίνω από τον προπονητή μου γιατί είναι πολύ καλός αλλά και από τους συμπαίκτες μου και νομίζω για μένα είναι νορμάλ όσα έχουν συμβεί».

Πριν χρόνια υπήρχε ένας συμπατριώτης σου στην ομάδα, ο Επαλέ, για τον οποίο οι φίλοι του Παναθηναϊκού είχαν βγάλει ένα σύνθημα; Θες κάτι αντίστοιχο να συμβεί και με σένα. «Εγώ πρώτα απ’ όλα θέλω να τα δίνω όλα σε κάθε ματς για την ομάδα, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Το ποδόσφαιρο είναι σαν τη ζωή άλλες φορές είσαι καλός, άλλες κακός αλλά σε κάθε περίπτωση πρέπει να τα δίνεις όλα και θα δούμε. Για μένα το πιο σημαντικό είναι να πάμε τον Παναθηναϊκό ψηλά και να μείνουμε εκεί γιατί ήμαστε μεγάλη ομάδα. Πρέπει να ιδρώνουμε τη φανέλα αυτό είναι το πιο σημαντικό. Από εκεί και πέρα αν οι οπαδοί βγάλουν κάποιο σύνθημα για μένα είναι κάτι διαφορετικό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...