ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Μάλαμα: «Άψογη διαχείριση της ψυχολογία μας»

Στην αντίδραση της ομάδας στο ψυχολογικό κομμάτι, αλλά και στην καλή άμυνα που κράτησαν τον Αθηναϊκό σε χαμηλά επίπεδα στην επίθεση, στάθηκε η Μαργαρίτα Μάλαμα, μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Μάλαμα: «Άψογη διαχείριση της ψυχολογία μας»

Αναλυτικά όσα δήλωσε η κόουτς της ομάδας του «τριφυλλιού»:

«Θέλω αρχικά να δώσω συγχαρητήρια στα κορίτσια γιατί καταθέσανε ψυχή, το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν η διαχείριση της ψυχολογικής κούρασης, όσο και της σωματικής. Γιατί στον αγώνα με τον Ολυμπιακό την περασμένη εβδομάδα έπαιξαν κάποιες αθλήτριες πολύ ώρα και ήταν πολύ δύσκολο όλη τη βδομάδα να διαχειριστούν την κούραση.

Εξαιτίας της κούρασης είχαμε και τον τραυματισμό της Λύμουρα που ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό και να είναι σύντομα κοντά μας στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Επίσης, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα κορίτσια γιατί έκαναν υπερπροσπάθεια στην άμυνα και κρατήσαμε τον Αθηναϊκό χαμηλά στο σκοράρισμα, μια ομάδα η οποία σκοράρει πάνω από 80 πόντους την κρατήσαμε στους 52.

“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου!
“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου! 1.185 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πολλά συγχαρητήρια λοιπόν και για τον κόσμο μας, που ήταν μετά από καιρό στο πλευρό μας, μας στήριξε και τον θέλουμε δίπλα μας και στη συνέχεια».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.