Ερασιτέχνης

Μάλαμα: «Άψογη διαχείριση της ψυχολογία μας»

Στην αντίδραση της ομάδας στο ψυχολογικό κομμάτι, αλλά και στην καλή άμυνα που κράτησαν τον Αθηναϊκό σε χαμηλά επίπεδα στην επίθεση, στάθηκε η Μαργαρίτα Μάλαμα, μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η κόουτς της ομάδας του «τριφυλλιού»:

«Θέλω αρχικά να δώσω συγχαρητήρια στα κορίτσια γιατί καταθέσανε ψυχή, το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν η διαχείριση της ψυχολογικής κούρασης, όσο και της σωματικής. Γιατί στον αγώνα με τον Ολυμπιακό την περασμένη εβδομάδα έπαιξαν κάποιες αθλήτριες πολύ ώρα και ήταν πολύ δύσκολο όλη τη βδομάδα να διαχειριστούν την κούραση.

Εξαιτίας της κούρασης είχαμε και τον τραυματισμό της Λύμουρα που ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό και να είναι σύντομα κοντά μας στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Επίσης, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα κορίτσια γιατί έκαναν υπερπροσπάθεια στην άμυνα και κρατήσαμε τον Αθηναϊκό χαμηλά στο σκοράρισμα, μια ομάδα η οποία σκοράρει πάνω από 80 πόντους την κρατήσαμε στους 52.

Πολλά συγχαρητήρια λοιπόν και για τον κόσμο μας, που ήταν μετά από καιρό στο πλευρό μας, μας στήριξε και τον θέλουμε δίπλα μας και στη συνέχεια».

Exit mobile version