ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Την… ψάχνει για Λάφερτι

Σύμφωνα με πληροφορίες του Panathinaikos24.gr, o Παναθηναϊκός εξακολουθεί να ψάχνεται για τον Βορεϊοιρλανδό επιθετικό και δεν αποκλείεται να κινηθεί την τελευταία στιγμή.

Την... ψάχνει για Λάφερτι

Είναι ένα όνομα που έχει απασχολήσει τους τελευταίους μήνες έντονα τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, τον περασμένο Αύγουστο κάποιοι μιλούσαν και για συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Κάιλ Λάφερτι, που θα ερχόταν ως αντικαταστάτης του Καρέλη αν ο τελευταίος αποχωρούσε από την ομάδα. Κάτι που δεν συνέβη.

Ωστόσο το όνομα του Λάφερτι παρέμεινε… τσεκαρισμένο στο μπλοκάκι των ανθρώπων του Παναθηναϊκού. Και σύμφωνα με πληροφορίες του Panathinaikos24.gr από την Βρετανία, οι “πράσινοι” ψάχνονται για τον έμπειρο επιθετικό, ο οποίος δεν βρίσκει χρόνο συμμετοχής στη Νόριτς και ψάχνει σύλλογο ώστε να έχει αγώνες στα πόδια του εν όψει EURO.

Τις τελευταίες μέρες τα ρεπορτάζ στην Αγγλία τον έστελναν στη Λιντς, με τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι, ωστόσο το θέμα του έχει “παγώσει” και εδώ… μπαίνει ο Παναθηναϊκός. Οι “πράσινοι” έχουν κάνει προεργασία με την πλευρά του Λάφερτι από το καλοκαίρι και τον περασμένο Οκτώβρη είχαν νέα επικοινωνία, θέλοντας να τον κρατήσουν “ζεστό” εν όψει Ιανουαρίου.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.891 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Καρέλης έφυγε, οι πληροφορίες των τελευταίων ωρών θέλουν τον Παναθηναϊκό να ψάχνεται – και – για επιθετικό, ο Λάφερτι εξακολουθεί να αναζητεί ομάδα, η Νόριτς θέλει να τον παραχωρήσει δανεικό.

Οι πληροφορίες του Panathinaikos24.gr αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός ρώτησε τις τελευταίες μέρες ξανά για τον Βορεϊοιρλανδό, έμαθαν πως παραμένει στη Νόριτς και το όνομά του έπεσε ξανά στο τραπέζι. Αν θα γίνει κάτι θα το ξέρουμε μέχρι αύριο, που εκπνέει η μεταγραφική περίοδος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.