ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Καλτσάς: «Δείξαμε χαρακτήρα μεγάλης ομάδας»

Ο Νίκος Καλτσάς σε δηλώσεις του, τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός σήμερα έδειξε χαρακτήρα μεγάλης ομάδας.

Καλτσάς: «Δείξαμε χαρακτήρα μεγάλης ομάδας»

Ο Νίκος Καλτσάς ήταν ο πρωταγωνιστής της σημερινής αναμέτρησης, καθώς πέτυχε δύο γκολ. Ο Έλληνας επιθετικός σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην σημερινή αναμέτρηση.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Νομίζω ότι σε μια τόσο δύσκολη έδρα, με μια καλή ομάδα, όταν κερδίζεις δείχνεις χαρακτήρα μεγάλης ομάδας. Πρέπει να το διατηρήσουμε αυτό, για να πετυχαίνουμε τις νίκες», είπε αρχικά ο άσος του Παναθηναϊκού και πρόσθεσε: «Είχαμε μεγάλη αυτοσυγκέντρωση, παίξαμε σαν Παναθηναϊκός».

Για τη φάση του πρώτου γκολ, σχολίασε: «Είχε πλάτη στην εστία μας, η μόνη του πάσα ήταν στον τερματοφύλακα. Προσπάθησα να κρατήσω καλή θέση, όταν έκανε την πάσα το κυνήγησα και βρέθηκα μόνος μου».

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.241 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τη δική του παρουσία: «Η αυτοπεποίθηση έρχεται από τα παιχνίδια. Παίζοντας την αποκτά ο ποδοσφαιριστής. Δεν θέλω να μιλάω για εμένα, βοηθούν κι οι συμπαίκτες μου, εγώ θέλω να βοηθάω την ομάδα για να πετυχαίνει νίκες».

Για τους τραυματισμούς: «Οι τραυματισμοί δεν είναι καλοί για εμάς, έχουμε και το παιχνίδι του Κυπέλλου. Ευχόμαστε περαστικά στα παιδιά, πρέπει να γυρίσουν γρήγορα. Μπροστά μας είναι η δύσκολη ρεβάνς, στο Περιστέρι, πρέπει να πάμε εκεί και να περάσουμε».

Για τις χαμένες ευκαιρίες στα προηγούμενα ματς: «Δεν θα το έλεγα, και στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο κάναμε φάσεις αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε, ήταν θέμα αποτελεσματικότητας. Πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε στα επόμενα παιχνίδια στην έδρα μας, θα έχουμε και τον κόσμο μας τώρα και πρέπει να κερδίζουμε κι εντός έδρας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.