ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Να γράψω τη δική μου ιστορία»

Ενθουσιασμένος με τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό είναι ο Λούκας Βιγιαφάνιες, όπως δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

«Να γράψω τη δική μου ιστορία»

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Βιγιαφάνιες στο pao.gr, μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του.

Λίγα λεπτά το αίσιο τέλος στην εκπνοή της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, ο Λούκας Βιγιαφάνιες απελευθερωμένος από την πίεση και το άγχος, έκανε με πλατύ χαμόγελο τις πρώτες δηλώσεις του ως ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού λίγο πριν φορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος και με το «19» στην πλάτη.

–          Υπήρχε ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες αλλά τελικά κατέληξες στον Παναθηναϊκό. Πώς πήρες αυτή την απόφαση;

«Ο Παναθηναϊκός είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος. Και πολύ γνωστός παγκοσμίως, όχι μόνο στην Ελλάδα. Μια ομάδα με τεράστια ιστορία. Όταν έμαθα για την πρότασή του, είπα ότι θέλω να παίξω στον Παναθηναϊκό. Είμαι ήρεμος σαν χαρακτήρας και έτσι αντέδρασα με ψυχραιμία όλο αυτό το διάστημα. Όλα πήγαν καλά».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.555 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

–          Νιώθεις έτοιμος γι’ αυτή τη νέα πρόκληση;

«Ναι, νιώθω έτοιμος. Ελπίζω να γράψω τη δική μου ιστορία στον Παναθηναϊκό. Αυτό θέλω. Γι’ αυτό ήρθα εδώ».

–          Ξέρεις ότι στον Παναθηναϊκό υπάρχει μεγάλη παράδοση Αργεντινών ποδοσφαιριστών. Είσαι ο 17ος και έχεις βαρύ φορτίο από το παρελθόν…

«Ναι, το γνωρίζω καλά. Έπαιξε πολλά χρόνια ο Ρότσα στην ομάδα. Αλλά εγώ προτιμώ τον Έκι. Πολύ σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Έχω παρακολουθήσει πολλά παιχνίδια του και στον Παναθηναϊκό. Είναι πραγματικά ξεχωριστός. Όμως η δική μου επιθυμία είναι να γράψω τη δική μου ιστορία στην ομάδα και μαζί να φτάσουμε σε μεγάλες επιτυχίες».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.