ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής ο Καλτσάς (pics)

Ο Νίκος Καλτσάς, αναδείχθηκε κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής για τη σεζόν που έφυγε. Στους καλύτερους έντεκα, οι Στάθης Ταυλαρίδης, Κάρλος Ζέκα και Νίκος Καρέλης.

Κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής ο Καλτσάς (pics)

Έντονο «πράσινο» χρώμα είχαν τα βραβεία του ΠΣΑΠ, για την ανάδειξη των κορυφαίων της σεζόν 2014-2015.

Ο Νίκος Καλτσάς, που φόρεσε τη φανέλα της Βέροιας την περασμένη χρονιά, βραβεύτηκε ως ο κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής, κάτι λογικό αν σκεφτεί κανείς τα 12 γκολ και τις 7 ασίστ σε 30 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

ÔÁÕËÁÑÉÄÇÓ ÆÅÊÁÊáëýôåñç åíäåêÜäá Superleague  ÂÑÁÂÅÉÁ ÐÓÁÐ 2015

Παράλληλα, στην κορυφαία ενδεκάδα της περασμένης σεζόν, βρίσκονται δύο παίκτες του Παναθηναϊκού και συγκεκριμένα οι Στάθης Ταυλαρίδης και Κάρλος Ζέκα, ενώ ο Νίκος Καρέλης που πλέον φοράει τη φανέλα της Γκενκ, είναι στο δίδυμο των επιθετικών.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 88.585 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
1398819

Η κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν:

Τερματοφύλακας: Μάρκος Βελλίδης

Δεξί μπακ: Ομάρ Ελαμπντελαουΐ

Αριστερό μπακ: Αρτούρ Μαζουακού

Σέντερ μπακ: Στάθης Ταυλαρίδης

Σέντερ μπακ: Δημήτρης Σιόβας

Μέσος: Κάρλος Ζέκα

Μέσος: Αλεχάντρο Ντομίνγκες

Μέσος: Νίκο Μαρτίνες

Μέσος: Κλέιτον Σίλβα

Επιθετικός: Νίκος Καρέλης

Επιθετικός: Χερόνιμο Μπαράλες

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...