Ποδόσφαιρο

Περιμένοντας τον Λέτο…

Εν αναμονή της άφιξης Λέτο είναι οι άνθρωποι και ο κόσμος του Παναθηναϊκού. Απόψε ή το αργότερο αύριο έρχεται στην Αθήνα ο Αργεντινός για να περάσει τα ιατρικά τεστ και να υπογράψει συμβόλαιο.

Μετά το χθεσινό τρέξιμο και την ταλαιπωρία που πέρασε ο 29χρονος μέχρι να μείνει ελεύθερος (σ.σ. περίπου στις 10 το βράδυ δεν μπορούσε να βρει κανέναν από την Κατάνια για να υπογράψει την ελευθέρας του!), ο “Σέμπα” είναι, πια, ανακουφισμένος και δεν υπάρχει καμία βιασύνη για το θέμα, αφού υπάρχει περιθώριο μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου.

Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι θα περάσει τόσο μεγάλο διάστημα για να τελειώσει και τυπικά η μεταγραφή. Ο Λέτο θα έρθει σύντομα στην Αθήνα. Απόψε ή το αργότερο αύριο θα φτάσει στη χώρα μας για να κάνει τις ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει και να ενσωματωθεί στην ομάδα.

Φυσικά, ο κόσμος του “τριφυλλιού” ανυπομονεί και περιμένει πότε θα έρθει ο αγαπημένος τους Σεμπάστιαν, για να πάνε στο “Ελ. Βενιζέλος” και να τον αποθεώσουν. Μείνετε συντονισμένοι στο panathinaikos24.gr και θα μάθετε την ακριβή μέρα και ώρα άφιξης του παίκτη!

Exit mobile version