ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πρόεδρος της Συμμαχίας ο Τάκης Οικονομόπουλος

Σήμερα συγκροτήθηκε σε πλήρη απαρτία το διοικητικό συμβούλιο της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, στο οποίο εκλέχθηκε ομόφωνα πρόεδρος, ο Τάκης Οικονομόπουλος.

Πρόεδρος της Συμμαχίας ο Τάκης Οικονομόπουλος

Συνεδρίασε σήμερα σε πλήρη απαρτία (02/02/2016) και συγκροτήθηκε σε σώμα το διοικητικό συμβούλιο της Παναθηναϊκής Συμμαχίας.

Πρόεδρος εκλέχθηκε ομόφωνα ο κ.Τάκης Οικονομόπουλος, αντιπρόεδροι οι κ.κ. Γιώργος Καρανάσος, Σπύρος Βλάχος, ταμίας ο κ. Βασίλης Κωνσταντίνου και Γραμματέας ο κ. Γρηγόρης Καναρέλης.

Μέλη θα είναι οι κ.κ. Δημήτρης Σαραβάκος, Θοδωρής Μαραγκουδάκης, Κωνσταντίνος Γλυνός και Γιώργος Αλεξανδρής. Το ΔΣ θα συνεδριάσει εκ νέου, την Τρίτη 16/2/2016.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.442 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.