ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Πρώτη επιλογή μας ο Χέινζ»

Την απόκτηση του Μαρκίζ Χέινς αλλά και την αγωνιστική δραστηριότητα του «τριφυλλιού», σχολίασε μέσα από το προσωπικό του blog στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ, ο Γκόραν Μπιέντοφ.

«Πρώτη επιλογή μας ο Χέινζ»

Ο άμεσος βοηθός του Σάσα Τζόρτζεβιτς, αναφέρθηκε στην αναμέτρηση του Ζάγκρεμπ κόντρα στην Τσεντεβίτα, ενώ για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας Μαρκίζ Χέινς, σχολίασε πως ήταν η πρώτη επιλογή, αλλά η ομάδα που αγωνιζόταν δεν το άφηνε να φύγει.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Γκόραν Μπιέντοφ στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός: 

«Καλησπέρα σας,

Είχαμε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι απέναντι στη Νταρουσάφακα την περασμένη Παρασκευή. Ήταν ιδιαίτερα κρίσιμο για εμάς. Νομίζω ότι το πιο σημαντικό ήταν η στήριξη του κόσμου μας, παρότι δεν παρουσιάσαμε καλή εικόνα. Αγωνιζόμενοι μπροστά στο κοινό μας, όμως, πήραμε δύναμη, αν και δεν νιώθαμε καλά. Αισθανθήκαμε τη δύναμή τους, παλέψαμε όλοι μαζί για να πάρουμε ένα κρίσιμο παιχνίδι και τα καταφέραμε. Βγάλαμε εγωισμό και καρδιά στο παρκέ και παρά τα προβλήματά μας κατακτήσαμε μια σημαντική νίκη. Σε ένα καθοριστικής σημασίας ματς δεν είχαμε τον Διαμαντίδη και τον Χαραλαμπόπουλο ενώ ο Παππάς ήταν με μια προπόνηση. Όλα αυτά καθιστούν ακόμη πιο σημαντική τη νίκη μας.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.296 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Απέναντι στο Ρέθυμνο επέστρεψε ο Βασίλης. Δυστυχώς, ένιωσε ενοχλήσεις και θα τον δούμε τις επόμενες ημέρες. Έχουμε να προετοιμάσουμε ένα εξίσου κρίσιμο παιχνίδι απέναντι στην Τσεντεβίτα. Όλα τα ματς από εδώ και πέρα κρίσιμα. Πρέπει να το πάρουμε. Ελπίζουμε ο Διαμαντίδης να είναι μαζί μας. Θα έχουμε κάνει μια καλή προπόνηση ως τότε και τον χρειαζόμαστε γιατί είναι σημαντικός παίκτης.

Η Τσεντεβίτα είναι μια ομάδα που διαθέτει κάποιους πολύ έμπειρους παίκτες και πολλά νέα παιδιά. Δεν έχουν κάτι να χάσουν. Έχουν πετύχει το στόχο τους, είναι στο Top 16 της Ευρωλίγκας και δεν έχουν καμία πίεση. Απλά παίζουν για να ευχαριστιούνται το παιχνίδι γεγονός που τους καθιστά ακόμη πιο επικίνδυνους. Είναι μια ομάδα με πολλή ενέργεια, που της αρέσει να τρέχει. Πρέπει να ματσάρουμε αυτή τους την ενέργεια και να παίξουμε έξυπνα.

Τέλος, όσον αφορά στον Χέινς, είναι ένας παίκτης που ψάχναμε καιρό για να εντάξουμε στο ρόστερ μας. Ήταν πάντα η πρώτη μας επιλογή, αλλά η Σάσαρι δεν τον άφηνε να φύγει. Θέλαμε έναν παίκτη να μας βοηθήσει άμεσα, ανάλογα με τις ανάγκες που έχουμε. Δεν ψάχναμε τον Μαικλ Τζόρνταν. Θέλαμε να κάνουμε κάποιες διορθώσεις που χρειαζόμασταν. Δεν έρχεται να του ζητήσουμε να γίνει ο καλύτερος παίκτης μας σε λίγες μέρες αλλά για να μας δώσει στοιχεία που μας έλειπαν, δηλαδή καλή δημιουργία, παιχνίδι ένας εναντίον ενός και πίεση στη μπάλα. Νομίζω ότι μπορεί να μας βοηθήσει να γίνει η ομάδα μας καλύτερη.

Τα ξαναλέμε σύντομα Γκόραν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...