ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το… μήνυμα λατρείας για το Μολέδο από τη σύντροφο του! (Pic)

Την ανυπομονησία της να είναι σύντομα κοντά στον Ροντρίγκο Μολέδο, εξέφρασε μέσω ανάρτησή της στο προσωπικό λογαριασμό που διαθέτει στο instagram, η πανέμορφη σύντροφος του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Καλίνκα Κέτζερ.

Το... μήνυμα λατρείας για το Μολέδο από τη σύντροφο του! (Pic)

Η πανέμορφη σύντροφος του Ροντρίγκο Μολέδο, ανέβασε μία φωτογραφία με τον αγαπημένο της στο προσωπικό λογαριασμό που διαθέτει στο instagram, συνοδευόμενη από το παρακάτω σχόλιο:

«Μου έχεις κάνει τόσο καλό από την πρώτη στιγμή. Σε ευχαριστώ για την αγάπη και τις ωραίες στιγμές που μου έχεις προσφέρει. Ανυπομονώ να είμαι και πάλι κοντά σου».

Inexplicável o bem que você me fez mesmo longe.. Obrigada por tudo meu amor, pela cumplicidade, pelo amor e alegria todos os dias.. Saudadeeee preto, nao vejo a hora de estar pertinho de você novamente!!! 💑😍❤️

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 19.217 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

A photo posted by Kalinka Ketzer 🌞 (@kalinkaketzerr) on

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.