ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Προπονήθηκε ο Διαμαντίδης

Στη διάθεση του Σάσα Τζόρτζεβιτς τέθηκε ο Δημήτρης Διαμαντίδης για την αναμέτρηση του Ζάγκρεμπ κόντρα στην Τσεντεβίτα, αφού προπονήθηκε κανονικά ξεπερνώντας το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε.

Προπονήθηκε ο Διαμαντίδης

Ένα διάστρεμμα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ήταν ικανό για να αφήσει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων τον Δημήτρη Διαμαντίδη για λίγες ημέρες. Πλέον ο τραυματισμός αυτός ανήκει στο παρελθόν, καθώς ο αρχηγός του «τριφυλλιού» προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και τέθηκε στη διάθεση του Σάσα Τζόρτζεβιτς για την αναμέτρηση με την Τσεντεβίτα στο Ζάγκρεμπ.

Οι «πράσινοι» θ’ αναχωρήσουν για την πρωτεύουσα της Κροατίας την Τετάρτη το απόγευμα, στην αποστολή της οποίας δεν θα βρίσκεται ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, που ένιωσε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και έμεινε εκτός της σημερινής προπόνησης.

Το «τριφύλλι» θα ολοκληρώσει αύριο το πρωί την προετοιμασία του, αφού υπάρχει προπόνηση και ακολούθως θα μεταβεί στο αεροδρόμιο για να ταξειδέψει με προορισμό την Κροατία εκεί που θα τεθεί αντιμέτωπος με τους πρωταθλητές της χώρας την Πέμπτη (20:00).

«Λευκός σωσίας του Τζόρνταν»: Το ιστορικό πρωτοσέλιδο της Gazzetta dello Sport για το κορυφαίο ρεσιτάλ του Γκάλη στον Παναθηναϊκό
«Λευκός σωσίας του Τζόρνταν»: Το ιστορικό πρωτοσέλιδο της Gazzetta dello Sport για το κορυφαίο ρεσιτάλ του Γκάλη στον Παναθηναϊκό 13.027 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.