ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Τα ηνία στον Παπαδόπουλο

Την έναρξη συνεργασίας με τον Κώστα Παπαδόπουλο στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μπάσκετ γυναικών, έκανε γνωστή με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Τα ηνία στον Παπαδόπουλο

Ο Κώστας Παπαδόπουλος θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας μπάσκετ γυναικών, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωση ο Παναθηναϊκός Α.Ο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει την πρόσληψη του ταλαντούχου και διακεκριμένου προπονητή Κώστα Παπαδόπουλου, ο οποίος αναλαμβάνει το «τιμόνι» της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του «τριφυλλιού», έως το τέλος της σεζόν.

 Ο 38χρονος τεχνικός είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με δίπλωμα προπονητή καλαθοσφαίρισης και αποτελεί μέλος του προπονητικού team της ακαδημίας του Παναθηναϊκού Α.Ο. από το 1998. Έχει συνεργαστεί με όλα τα τμήματα του Συλλόγου και από το 2007 μέχρι και σήμερα είναι προπονητής της Εφηβικής ομάδας του Παναθηναϊκού Α.Ο. Έχει κατακτήσει 5 συνεχόμενα πρωταθλήματα Α’ ΕΣΚΑ Εφήβων και 2 Πανελλήνια Πρωταθλήματα (2012, 2015)

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.059 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Κώστας Παπαδόπουλος έχει εργαστεί και σε άλλες ακαδημίες μπάσκετ με επιτυχία στο έργο του, όπως στον Πανελλήνιο ΓΣ, τον Πανιώνιο ΓΣ, τον Ηλυσιακό ΑΟ, στις γυναικείες ομάδες του Γαλατσίου και της Αγίας Παρασκευής, ενώ πριν 2 χρόνια διετέλεσε βοηθός της προπονήτριας Γιασεμής Σαμαντούρα στον πάγκο του «τριφυλλιού».

Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός Α.Ο. εύχεται στη Μαργαρίτα Μάλαμα, που υπέβαλλε την παραίτησή της, καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας της και την ευχαριστεί πολύ για την αγαστή συνεργασία».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.