ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μήνυμα «Στράμα» σε Μπουμάλ

Άκρως επιτυχημένη χαρακτηρίστηκε η επέμβαση στην κλείδα για τον Ολίβιε Μπουμάλ, με τον Αντρέα Στραματσόνι να στέλνει το δικό του μήνυμα στον Καμερουνέζο ποδοσφαιριστή.

Μήνυμα «Στράμα» σε Μπουμάλ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ώρες η επέμβαση στην κλείδα για τον Ολίβιε Μπουμάλ. Ο Καμερουνέζος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πλατανιά για την 20η αγωνιστική της Super League τραυματίστηκε σοβαρά, έχοντας ως συνέπεια να περάσει την… πόρτα του χειρουργείου

Η επέμβαση ήταν επιτυχημένη και ο προπονητής της ομάδας, Αντρέα Στραματσόνι έσπευσε να ευχηθεί γρήγορη ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή και πως τον περιμένει ξανά δυνατό στις υποχρεώσεις του «τριφυλλιού».

Παράλληλα, να σημειωθεί πως την Πέμπτη ο Μπουμάλ αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, προκειμένου να μεταβεί στην κατοικία του, όπου θα παραμείνει σε πλήρη ακινησία για τρεις εβδομάδες. Έτσι, προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα θα ξεκινήσει την 5η εβδομάδα. Κάτι που σημαίνει πως δύσκολα θα δώσει το «παρών» στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.236 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.