ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Panathinaikos Stars

«Ραντεβού στην Κυψέλη για τον πρώτο στόχο της χρονιάς»

Την υποστήριξη από τον κόσμο του Παναθηναϊκού θέλει την Πέμπτη (04/02) στην Κυψέλη με τον Πανναξιακό η Πέννυ Ρόγκα, μέσα από το προσωπικό της blog στο Panathinaikos24.gr.

«Ραντεβού στην Κυψέλη για τον πρώτο στόχο της χρονιάς»

Αναλυτικά όσα έγραψε στο προσωπικό της blog:

«Έχουμε να τα πούμε πολύ καιρό. Πλέον η ομάδα μετά και την προσθήκη της Μόλναρ δουλεύει σε πολύ διαφορετικούς ρυθμούς. Η ποιότητα των προπονήσεων έχει ανέβει κατακόρυφα και όλες οι αθλήτριες δείχνουν προσηλωμένες στον στόχο τους περισσότερο από ποτέ. Η διάθεση και η προσπάθεια γίνονται ορατές από τον καθένα και αυτό φαίνεται άλλωστε και εντός του αγωνιστικού χώρου.

Το Σάββατο δυστυχώς λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων δεν καταφέραμε να μεταβούμε στο νησί της Νάξου για να αντιμετωπίσουμε τον Πανναξιακό και η αγωνιστική μας αναβλήθηκε. Τώρα σειρά έχει το νόκ αουτ ματς ενάντια στην ομάδα του Πανναξιακού για τον θεσμό του Κυπέλλου. Παίζουμε την Πέμπτη μέσα στην Κυψέλη και η ομάδα δείχνει έτοιμη για να περάσει στην επόμενη φάση. Λυπηρό είναι το γεγονός για την σκληρή απόφαση που πάρθηκε για την Θύρα 13 που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της μεγάλης ομάδας του Παναθηναϊκού.

Χωρίς την Θύρα 13, η ομάδα είναι μισή σε όλα τα τμήματα. Όλες οι παίκτριες στηρίζουν τον αγώνα που έχει ξεκινήσει και αναγνωρίζουν την συμβολή της Θύρας 13 τόσο εξωαγωνιστικά αλλά και μέσα στο γήπεδο. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να έχουμε δίπλα μας σε κάθε παιχνίδι τους φιλάθλους μας και να παίζουμε σε ένα γεμάτο γήπεδο. Μας δίνουν ρυθμό και δύναμη για να κατακτήσουμε τους στόχους μας.

Ραντεβού λοιπόν την Πέμπτη για να κάνουμε ένα βήμα πιο κοντά στον πρώτο στόχο της χρονιάς»!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ