ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Οι γνωστοί σου Άσοι

Την Τετάρτη η γιορτή των Παλαιμάχων

Σε μια λαμπρή εκδήλωση η Πίτα των Παλαιμάχων του Παναθηναϊκού θα κοπεί την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου.

Την Τετάρτη η γιορτή των Παλαιμάχων

Στις 18.45 στον καθιερωμένο χώρο του Ξενοδοχείου St George Lycabettus, θα πραγματοποιηθεί η γιορτή με ένα ενδιαφέρον Αθλητικό και Πολιτιστικό Πρόγραμμα.

Η εθιμοτυπική αυτή γιορτή, όπως κάθε χρόνο, θα αποτελέσει την αφορμή για να συγκεντρωθούν μαζί και να εορτάσουν οι Παλαίμαχοι Αθλητές και Πρωταθλητές όλων των Σπορ, αλλά και οι ποδοσφαιριστές με επικεφαλής την ηγεσία τους, αλλά και όλα τα θρυλικά ονόματα, όπως είναι οι: Δομάζος, Σούρπης, Αντωνιάδης, Τζουνάκος, Καμάρας, Οικονομόπουλος, Πυτιχούτης, Φυλακούρης, Κωνσταντίνου κι τόσοι άλλοι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE