ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Τρέχει» για το ντέρμπι

Ο Ολιβιέ Μπουμάλ, μετά τον τραυματισμό του στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά υπολογίζεται πως θα μείνει εκτός δράσης για περίπου έξι εβδομάδες, με αποτέλεσμα να «τρέχει» για να προλάβει το ντέρμπι «αιωνίων».

«Τρέχει» για το ντέρμπι

Ήρθε σε πολύ κατάσταση από τον Πανιώνιο, έκανε τη διαφορά για τον Παναθηναϊκό στα πρώτα του παιχνίδια με τα πράσινα, αλλά ήρθε η άσχημη στιγμή στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά, για να τον αφήσει εκτός γηπέδων για περίπου έξι εβδομάδες.

Ο Μπουμάλ, αναμένεται σήμερα, Τρίτη (2/2) να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, ώστε να αντιμετωπίσει τον τραυματισμό του στην κλείδα και οριακά θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, για την 26η αγωνιστική.

Φυσικά ο Καμερουνέζος εξτρέμ, θα χάσει και άλλα σημαντικά παιχνίδια, καθώς πριν το ντέρμπι «αιωνίων», ο Παναθηναϊκός έχει να αντιμετωπίσει μεταξύ άλλων, τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, σε δύο πολύ κρίσιμα παιχνίδια.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.541 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.