ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Επίσημο το «διαζύγιο» με Μπούρμπο

Τη λύση της συνεργασίας της με τον Χρήστο Μπούρμπο, ανακοίνωσε και επίσημα η «πράσινη» ΠΑΕ.

Επίσημο το «διαζύγιο» με Μπούρμπο

Ο έμπειρος δεξιός οπισθοφύλακας, ήταν εδώ και αρκετό καιρό εκτός αγωνιστικών πλάνων του «τριφυλλιού», αφού δεν υπολογιζόταν από τον Αντρέα Στραματσόνι και πλέον μπορεί να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τα πρώτα σενάρια να κάνουν λόγο για συμφωνία με την ομάδα του Άρη.

Παράλληλα, η «πράσινη» ΠΑΕ, ευχαρίστησε τον Χρήστο Μπούρμπο για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχήθηκε καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «πράσινης» ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη λύση του συμβολαίου της με τον Χρήστο Μπούρμπο.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.743 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο 32χρονος αμυντικός εντάχθηκε στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας το καλοκαίρι του 2014 και έκτοτε κατέγραψε 33 εμφανίσεις με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. 

Του ευχόμαστε καλή τύχη στη συνέχεια της ποδοσφαιρικής καριέρας του».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.