ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ο Χέινς και… τα ελληνικά (Pic)

Μέχρι χθες ήταν στην Ιταλία, τώρα πια στην Ελλάδα. Κάπου φυσιολογικό να... μπερδεύει τη γλώσσα ο Μαρκίζ Χέινς του Παναθηναϊκού. Πάντως με το «μ...κα» που πέταξε, δείχνει να εξοικειώνεται γρήγορα!

Ο Χέινς και... τα ελληνικά (Pic)

Από τα μεσάνυχτα ο Μαρκίζ Χέινς βρίσκεται στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και σιγά-σιγά εξοικειώνεται στο νέο του περιβάλλον. Για την ώρα όμως δείχνει λίγο μπερδεμένος αφού συνεχίζει -όπως αποκάλυψε ο ίδιος- να χρησιμοποιεί ιταλικές λέξεις μιλώντας στους συμπατριώτες μας!

«Συνεχίζω να λέω στα ιταλικά ευχαριστώ, ναι και αντίο στους Έλληνες» έγραψε στο Twitter ο Αμερικανός γκαρντ του τριφυλλιού που μέχρι… χθες ζούσε μόνιμα στην Ιταλία, αγωνιζόμενος με την φανέλα της Σάσαρι.

Παράλληλα, όμως, έδειξε πως έχει όλα τα… φόντα να μάθει γρήγορα ελληνικά. Και μπήκε κατευθείαν στο… ζουμί γράφοντας «malaka», όταν ευχαρίστησε έναν φίλο του Παναθηναϊκού για το καλωσόρισμα. Αν μη τι άλλο, μιλάμε για τη λέξη που βρίσκεται στο… Top-10 όσων θέλουν να μάθουν 2-3 πράγματα της γλώσσας μας για να συνεννοηθούν.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 16.933 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.