Σημερα υποδεχόμαστε τον Σεμπάστιαν, που για πάρτη μας κίνησε γη και ουρανό. Σήμερα υποδεχόμαστε αυτό τον ένα, τον μάγκα, τον αθεόφοβο, που δεν δίστασε να χαρίσει 400.000 ευρώ για να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό. Σήμερα υποδεχόμαστε αυτό τον ωραίο τύπο που όλα αυτά τα χρόνια έλεγε στους προπονητές του πόσο πολύ θα ήθελε κάποια μέρα να γυρίσει στη μεγάλη του αγάπη. Ε, αυτή η μέρα έφτασε!
Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Ηδη, η ώρα, όταν γράφονται αυτές οι γραμμές, είναι 11 και μισή. Οι λόγοι που σήμερα πρέπει να υποδεχτούμε, όπως αρμόζει τον Σεμπάστιαν Λέτο, είναι πολλοί περισσότεροι απ’ αυτά που έγραψα παραπάνω.

Τους ξέρω, τους ξέρεις, τους ξέρουμε όλοι. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να βγάλεις από την ντουλάπα σου το πράσινο κασκόλ, να το φορέσεις, να πάρεις τους φίλους σου, να βάλεις το seven nation army να παίζει για… ζέσταμα και να πάρεις τον δρόμο για το «Ελ. Βενιζέλος».

Η σημερινή μέρα είναι ξεχωριστή.

Ο Σέμπα επιστρέφει στο σπίτι του κι εμείς οφείλουμε να του δείξουμε ότι… σαν εδώ πουθενά! Οφείλουμε να τον κάνουμε να μην πιστεύει στα μάτια του μ’ αυτό που θα δει. Και ξέρουμε καλύτερα από τον καθένα, πως γίνεται αυτό. Ραντεβού στο «Ελ. Βενιζέλος»…

Ο Ψυχίατρος

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS