ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΛΕΤΟ

«Καμίνι» με Ξάνθη η Λεωφόρος!

Εντυπωσιακή ατμόσφαιρα ετοιμάζουν και στο αυριανό παιχνίδι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού.

«Καμίνι» με Ξάνθη η Λεωφόρος!

Ένα ακόμη πάρτι θα στήσει ο κόσμος του Παναθηναϊκού στις κερκίδες του «Απόστολος Νικολαΐδης». Μπορεί η Θύρα 13, ως χώρος, να είναι κλειστή, μετά την απόφαση – μνημείο του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τον κόσμο, να πάει στο γήπεδο και να δημιουργήσει τη μοναδική ατμόσφαιρα της Λεωφόρου.

Περίπου 10.000 φίλαθλοι θα βρεθούν στο γήπεδο, στηρίζοντας την ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι στο παιχνίδι με τους Ακρίτες και στέλνοντας τα μηνύματά του κατά της Πολιτείας και όλων όσων έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα. Φυσικά, την αποθέωση θα γνωρίσει και ο Σεμπάστιαν Λέτο, ο οποίος θα βρεθεί στις κερκίδες του «Απόστολος Νικολαΐδης».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE