ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Όλα καλά με Μπεργκ

Ετοιμος στο ματς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο την Τετάρτη ο Σουηδός φορ, μετά τις διαβεβαιώσεις που πήρε και από τον γιατρό του.

Όλα καλά με Μπεργκ

Ο Μάρκους Μπεργκ βρέθηκε στην πατρίδα του για να εξεταστεί και από τον γιατρό της Εθνικής του για τις ενοχλήσεις που είχε στον δικέφαλο. Ο ίδιος επέστρεψε, έχοντας καθησυχαστική γνωμάτευση, καθώς δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Ο Σουηδός θα κάνει 2-3 μέρες ακόμα ατομικό και θα είναι πανέτοιμος στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, για το Κύπελλο, την Τετάρτη, στο Περιστέρι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...