ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΞΑΝΘΗ (19:30/ NS2/ PANATHINAIKOS24.GR)

Μισός, αλλά και με «νέους»

Με 8 απουσίες, αλλά τους Βιγιαφάνες και Μολέδο να κάνουν ντεμπούτο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, οι «πράσινοι» υποδέχονται την Ξάνθη και θέλουν τη νίκη για πρώτη φορά μπροστά στον κόσμο τους μετά την τιμωρία.

Μισός, αλλά και με «νέους»

Τα προβλήματα για τον Αντρέα Στραματσόνι είναι πολλά. Εκτός για διαφορετικούς λόγους είναι οι Μπεργκ, Μέστο, Εβαντζελίστα, Τελάντερ, Μαμούτε, Σάντσεθ, Αμπέντ, Κουτρουμπής, με τον Ιταλό τεχνικό να προχωρά αναγκαστικά σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα, στο παιχνίδι που το «τριφύλλι» θέλει τη νίκη, η οποία θα είναι η πρώτη εντός, μετά την τιμωρία.

Στην 20μελη αποστολή μετά από καιρό βρίσκεται ο Χουχούμης, αλλά και οι νεαροί Ευαγγέλου, Στάικος. μΝτεμπούτο με την πράσινη φανέλα θα κάνουν Εβαντζελίστα και Μολέδο, ενώ χρόνο συμμετοχής δεν αποκλείεται να πάρει ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος, που στο παιχνίδι με τον Πλατανιά ήταν στον πάγκο.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Στιλ και το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται από Ταυλαρίδη και Μολέδο ή Εσιέν. Δεξιά θα παίξει ο Μαρινάκης και αριστερά ο Νάνο, ενώ στα χαφ θα παίξουν οι Ζέκα, Λουντ, έχοντας μπροστά τους και ως ελεύθερο τον Πέτριτς. Βιγιαφάνιες, Καλτσάς θα παίξουν στα άκρα και ο Κλωναρίδης στην επίθεση.

Εγκλήματα και τιμωρία: Έχασε και στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός και πλέον… τρέχει για Ευρώπη
Εγκλήματα και τιμωρία: Έχασε και στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός και πλέον… τρέχει για Ευρώπη 6.567 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ως γνωστόν, 20 λεπτά πριν από τη σέντρα θα παρουσιαστούν στον αγωνιστικό χώρο τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, με τον κόσμο να αποθεώνει τους ποδοσφαιριστές και κυρίως τον αγαπημένο τους, Σεμπάστιαν Λέτο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.