Οι γνωστοί σου Άσοι

Σισέ: «Ο Παναθηναϊκός η αγαπημένη μου ομάδα»

Ο Τζιμπρίλ Σισέ, ανέφερε για άλλη μια φορά πως ο Παναθηναϊκός αποτελεί την αγαπημένη του ομάδα, σε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησε στη «Gazzetta Dello Sport».

Ο Γάλλος πρώην σταρ των «πράσινων», αναφέρθηκε παράλληλα στους φίλους του, από το χώρο του ποδοσφαίρου, αλλά και στον αγαπημένο του αρχηγό.

Όσα είπε ο Τζιμπρίλ Σισέ στη «Gazzetta Dello Sport»:

«Σίγουρα μου λείπει το ποδόσφαιρο, όμως είμαι χαρούμενος με τη μουσική. Παίζω σε μαγαζιά σε Ελβετία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Αγγλία και Ντουμπάι. Έχω κάνει εμφανίσεις και σε video-clips».

Για τους φίλους του από το χώρο του ποδοσφαίρου: «Ο Μπόατενγκ, ο Μεξές, ο Μπαλοτέλι, ο Πογκμπά. Ο τελευταίος είναι απόλυτο φαινόμενο. Είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει σήμερα. Θα οδηγήσει τη Γαλλία στην κατάκτηση του φετινού Euro».

Για την Λάτσιο και την καρμπονάρα…: «Το πιο όμορφο ήταν το καλωσόρισμα των φιλάθλων. Από εκεί και πέρα θυμάμαι την καρμπονάρα».

Για το ποιες είναι οι αγαπημένες του ομάδες: «H Οσέρ, η Μαρσέιγ και φυσικά ο Παναθηναϊκός. Ενώ για τον Στίβεν Τζέραρντ είπε: «Ήταν ο καλύτερος αρχηγός που είχα ποτέ».

Για το τι έχει μετανιώσει στην καριέρα του: «Η μεγαλύτερή μου λύπη είναι το γεγονός ότι δεν βοήθησα όσο θα ήθελα την εθνική ομάδα της Γαλλίας».

Για το πάθος του για τα γρήγορα αυτοκίνητα: «Πιο παλιά είχα περισσότερα. Μου αρέσουν μόνο τα αμερικάνικα. Corvette, Mustang, Escalade. Δεν μου αρέσει πολύ η Ferrarri».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Exit mobile version